Keratine Boost

Keratine Boost

Geen enkel haartype is hopeloos. Ook al denk je soms zelf van wel. Bij Black To Blond kijken we goed naar jouw haar en wat het nodig heeft. Extreem beschadigd haar, onhandelbare krullen, dof of uitgeput: we hebben vrijwel altijd een oplossing die werkt. Voor zwaar beschadigd haar hebben we een speciale keratine behandeling.

keratine

Keratine behandeling
Een keratine behandeling is een behandeling waarbij het haar voor 80% sluiker en minder pluizer wordt gemaakt. Dit gebeurt doordat de keratine die tijdens de behandeling in het haar trekt. De keratine voedt het haar met eiwitten die er voor zorgen dat het haar gezonder, stijl(er) en makkelijk(er) handelbaar wordt.

Keratine
Keratine is een eiwit dat voorkomt in het menselijk lichaam. Het maakt je nagels, huid en haar sterker. En nu is het mogelijk om sterker, glanzend, soepel en stijl haar te krijgen met een keratine behandeling.

Kwaliteit van keratine product
Wij hebben lang gezocht naar een keratine behandeling die de veerkracht van het haar behoudt, de conditie verbeterd en het haarstructuur niet permanent omzet. En wij zijn trots op het product dat we nu gebruiken waar onderander de volgende ingrediënten bevat: Keratine- Hamamelis- Calendula- Kamille en Groene Thee extract- Shea boter- Jojoba olie- Aloevera- Vitamine E. Wij gebruiken uitdrukkelijk producten die formaldehyde en parabenen vrij zijn om de kwaliteit van het haar te bewaken.

Voor wie is deze uitvinding?
Een keratine behandeling is echt ideaal voor mensen met stug, pluizig en onhandelbaar haar. Vooral voor wie elke dag haar haren moet stijlen om enigszins fatsoenlijk de deur uit te kunnen. De keratine behandeling bij ons is niet gemaakt voor mensen die een permanent extreem stijle (lees bovennatuurlijk Aziatisch stijle) coupe wilt. Het is meer gemaakt voor mensen die op willen staan met sluiker, sterker en glanzend haar.

Resultaat
Het resultaat van een keratine behandeling is ongeveer drie tot vijf maanden zichtbaar. De duur van het resultaat van een keratine behandeling is afhankelijk van het type haar dat je hebt. Als je dik, sterk, krullend haar hebt, zal je eerder een nieuwe keratine behandeling moeten toepassen dan mensen met minder krullend/pluizig haar.

Nabehandeling
De duur van het resultaat van een keratine behandeling is ook afhankelijk van hoe vaak je je haren wast met shampoo en conditioners. Aan te raden is het haar na de keratine behandeling(en) te wassen met zout-, parabeen- en sulfaat vrije shampoo’s.

Garantie
Bij aankoop van onze zout-, parabeen- en sulfaat vrije shampoo en conditioner garanderen wij 3 maanden plezier van de behandeling. Wij adviseren de shampoo Dench en conditioner Free van I.C.O.N. te gebruiken om het gewenste resultaat lang te behouden.

Hoe gaat een Keratine behandeling in zijn werk?
1/ Het haar wordt eerst grondig gewassen zodat de keratine op natuurlijke wijze in het haar opgezogen kan worden. Na het wassen wordt het haar vervolgens droog geföhnd. Zo kan het haar meer keratine absorberen.
2/ Vervolgens wordt met een kwast een vloeibaar emulsie op het haar gebracht waar keratine in zit. Nadat de keratine 20 minuten in heeft getrokken föhnen we de haren weer droog.
3/ Tot slot stijlen we het haar met een stijltang op 230 graden. Dit neemt veel tijd in beslag omdat we zorgvuldig met dunne passe’s werken.
4/ Na de behandeling is het zeer belangrijk om het haar 3 dagen te laten rusten. Dit houdt in: niet wassen, niet nat maken, geen paardenstaart en ook geen schuifspeldjes. Na 3 dagen mag je weer alles met je haar doen zoals je altijd gewend bent.

We werken producten van hoge kwaliteit die de natuurlijke kracht van je haar voeden en versterken. Bovendien kan net een ander kapsel of een andere kleine verandering soms voor een groots effect zorgen. Kom gerust langs in de salon om te kijken of we jou kunnen helpen.