Alternatief voor Keratine Behandeling

Glansend en stijl haar

Voor iedereen die opzoek is naar een alternatief voor een tijdrovende en kostbare Keratine behandeling. I.C.O.N. brengt BK uit als alternatief voor een keratine behandeling.

Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten is er een productlijn gecreëerd die met zijn natuurlijke en biologische ingrediënten de veelzijdigheid biedt die vergelijkbaar is met Keratine, maar dan zonder de gehydroliseerde dierlijke eiwitten. De formule van BK bootst heel zorgvuldig de verhoudingen van aminozuren in menselijk haar na, in pure vorm en afkomstig uit plantaardige fermentatie.

In de loop van de tijd nemen negatieve ladingen in het haar toe, dit kan zorgen voor pluizig, droog en gespleten haar dat alle kant op gaat staan. Positieve ladingen maken het haar steil en zacht, en helpen bij het herstellen van het haar terwijl het negative ladingen elimineert. Ze laten het haar meer glanzen en verbeteren de conditie van het haar.

Was het haar simpelweg met WASH, conditioneer het met BATH en strijk het glad met SMOOTH. Door kationisch conditioneren haalt BK de negatieve lading uit het haar en omringt het met positief geladen moleculen uit Biotine en Keraveg 18, dat maakt BK zo uniek.