IDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden. 

Vooruitbetaling (ook vanuit het buitenland)

Wanneer je kiest voor ‘vooruitbetaling’ wordt je order geplaatst en reserveren wij je bestelling. Het bedrag dien je direct na het plaatsen van de bestelling naar ons over te maken. De bestelde artikelen worden maximaal 1 dag voor je gereserveerd. Indien we de betaling binnen een dag niet hebben ontvangen worden de gereserveerde artikelen weer in de verkoop geplaatst. 

Bankgegevens

NL64RABO0102426538
T.a.v. Black to Blond

Verzending binnen Nederland:

De verzendkosten bedragen €6,75 voor een bestelling t/m €50, via PostNL. 
Voor bestellingen boven de €50 is de verzending gratis!  

Alle bestellingen in Nederland worden verstuurd met PostNL. 
Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag te versturen. Houd echter rekening met een levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen.

Verzending met PostNL:

Jouw favoriete haarproducten zullen 2 x worden aangeboden op het opgegeven afleveradres. Ben je beide keren niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan ontvang je een afhaalbewijs voor het PostNL kantoor in jou buurt, om het pakket vanaf de volgende dag af te kunnen halen.

Verzending naar Belgie: 

Verzendkosten naar Belgie bedragen €8,95 voor een bestelling t/m € 60. 
Voor bestellingen boven de €60,- is de verzending gratis.